Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

ROmedic.ro este un portal care promovează sanatatea, informeaza asupra ei si crează legaturi intre pacienti si medici in primul rand, dar si intre alte categorii din domeniu (distribuitori de produse si aparatura, organizatori de evenimente si targuri, asociatii si organizatii medicale, etc).

Romedic în cifre:

  • Peste 8 ani de articole medicale, de sfaturi medicale pentru pacienti, de colaborari in domeniul medical.
  • Peste 1 milion de vizitatori lunar.
  • Peste 120 mii de utilizatori ai Forumului.
  • Peste 16.000 de inscrieri in Indexul Medical Romedic, cea mai activa Piata Medicala Online din România.

Mii de articole de interes medical si prezentări de afectiuni au rolul de a aduce informatia aproape de orice doritor, specialist sau nu.

Forumul ROmedic, cu cei peste 120.000 de utilizatori, este un furnicar de probleme medicale si...solutii. Sute de medici participa, ocazional sau cu frecventa zilnica, la acest proiect de informare medicala prin raspunsuri gratuite la intrebarile pacientilor.

Indexul Medical - cea mai mare piata medicala online din Romania - permite interactiunea dintre cerere si oferta medicala. Anunturi, joburi, servicii si produse medicale sunt publicate zilnic de catre utilizatorii site-ului. Listele de cabinete si clinici medicale cu filtre de locatie și specialitate permit pacientilor sa-si gaseasca cel mai bun serviciu medical posibil, iar cele peste 15.000 de produse medicale prezentate de firmele medicale partenere ROmedic ofera profesionistilor din domeniul medical o piata concurentiala si solutii pentru a-si dezvolta activitatea la randament optim.

ROmedic devine astfel o punte de legatura in domeniul medical, o baza pentru sustinerea profesionalismului in sanatate si un mediu in care lupta contra bolilor devine mai usoara.

Accesati site-ul ROmedic.ro