Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

De peste 20 ani, Ralcom Exhibitions este un partener esențial în industria organizării de conferințe și congrese profesionale atât pentru organizații guvernamentale, cât și pentru organizații din domeniul public și privat.

În calitate de arhitecți de evenimente, Ralcom Exhibitions s-a ocupat de organizarea a peste 220 de evenimente, 80 conferințe și congrese naționale și internaționale, având un activ mediu în ultimii trei ani de 5.200 participanți pe an.

Pentru Ralcom Exhibitions, rapiditatea de circulație a informațiilor se traduce în rapiditate în reacții, capacitate de previziune, flexibilitate, dar și minuțiozitate.

Datorită know-how-ului, expertizei și tehnologiei de care dispune, Ralcom Exhibitions oferă garanția unui eveniment bine organizat, profitabilitate și satisfacție atât pentru clienți, cât și pentru beneficiarii și partenerii evenimentului.

În viziunea Ralcom Exhibitions, un eveniment este de succes cand totul decurge în mod profesionist, evenimentul are personalitatea dorită de client și este asigurat un cadru bine definit în acord cu standardele europene din domeniul comunicării.