Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

OTOMED Medical Center, este probabil cel mai nou si mai performant centru privat de Audiologie-Logopedie si Psihologie din Romania, care va ofera o gama larga de servicii, la cel mai înalt grad de profesionalism. Intr-o atmosfera calda si destinsa, specialistii incearca si reusesc sa gaseasca solutiile adecvate in ceea ce priveste tulburarile de auz si echilibru, logopedie si psihologie.

UNICITATE

OTOMED ofera servicii complete in ceea ce priveste atat diagnosticarea si tratamentul tulburarilor de auz si echilibru, cat si suportul psihologic si logopedic al copiilor hiopacuzici, purtatori de aparate auditive sau implant cohlear.

PROFESIONALISM SI VITALITATE

Echipa de specialisti, cu o bogata experienta în domeniul audiologiei, vestibulometriei, logopediei si psihologiei, ofera o gamă larga de servicii, aflate la un nivel profesional de exceptie. Multiplele specializari în domeniul medicinii, audiologiei, psihologiei si logopediei, realizate atat in tara cat si in strainatate, confera o abordare unica cu un caracter particular, a tuturor beneficiarilor, indiferent de varsta.

PERFORMANTA

Dotarea cu echipamente de ultima generatie in domeniul audiometriei si vestibulometriei, ofera siguranta precizarii diagnosticului si tratamentului persoanelor cu tulburări de auz sau de echilibru. Prin intermediul aparaturii performante si al investigatiilor complexe, copiii hipoacuzici pot fi depistati inca de la nastere, oferind acestora solutii specifice, in functie de tipul si gradul hipoacuziei lor. De asemenea, copiii hipoacuzici purtatori de aparate auditive sau de implant cohlear, indiferent de varsta, pot beneficia de servicii diverse de audiometrie, logopedie si psihologie. Prin programul de parentalitate pozitiva “Triple P”, nu demult introdus in Romania, familiile aflate in dificultate in cea ce priveste gestionarea comportamentului propriilor copii, pot beneficia de consiliere psihologica in sedinte individuale sau de grup.

COLABORARE

Colaborarea cu medicii din centre universitare renumite, atat din Bucuresti cat si din intreaga tara, asigura o munca de echipa si o abordare complexa a starii de sanatate a pacientilor. Campaniile de screening auditiv din scoli si gradinite si legaturile permanente avute cu firmele de protezare auditiva si implant cohlear, vin in spiritul unei viziuni deschise si al unei abordari multidisciplinare, in folosul beneficiarilor.

VIZITATI CLINICA OTOMED MEDICAL CENTER SI VA VETI CONVINGE!

VA ASTEPTAM!