Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

Unica clinica specializata in ortodontie din Romania si-a inaugurat noul sediu in Bucuresti, pe strada Petofi Sandor, nr.4, sector 1.  Deschisa acum 7 ani de Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin, noua clinica Ortodent isi propune sa aduca servicii si metode performante de ortodontie, existente la cele mai inalte standarde mondiale.

Ortodent este cea mai mare clinica din tara care se poate mandri cu 7 scaune de tratament, metode de tratament moderne, performante si personalizate, experienta echipei certificata de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate exceptionale.

“Incercam sa ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul ortodontic. Pe termen lung suntem increzatori in faptul ca Ortodent nu va fi doar un business solid, ci va contribui totodata la imbunatatirea calitatii vietii unui numar foarte mare de oameni.” – Dr. Emilia Gheorghiu Milicin.