Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

ConsultaClick este o companie fondata in 2010 ce are ca obiectiv revolutionarea sistemului de programari în sectorul de sanatate din Portugalia si nu numai.

Avem sediul central in Lisabona - Portugalia iar în prezent avem puncte de lucru in Sao Paolo – Brazilia, Madrid – Spania şi Bucuresti - Romania, aaa incat putem incepe imediat internalizarea companiei impreuna cu parteneri strategici din fiecare dintre aceste tari.

Am creat o platforma ce are la baza utilizarea internetului, respectiv ConsultaClick.com, ce accesibilizeaza, eficientizeaza si face mai simplu de găsit si programat o consultatie medicala. 

Pacientului i se ofera un serviciu clar, sigur, rapid si absolut gratuit pentru a-si gasi specialistul potrivit nevoilor sale, la momentul dorit. Fara nici un fel de cost, noi gazduim un spatiu personal unde pacientul, dupa inregistrare, isi poate salva istoricul programarilor sale medicale, astfel incat sa poata oferi medicului sau curant o mai mare acuratete asupra evolutiei sale clinice. 

In acelasi timp noi oferim doctorilor o platforma care aduce nu doar o vizibilitate sporita dar si o diseminare a CV-urilor acestora, ce simplifica administrarea orarelor si a consultatiilor, dar si etaleaza un sistem mai eficient, mai profesional si mai modern.

Medicii au posibilitatea de a-si crea un profil, de a posta biografia profesionala, de a oferi ore exacte la care doresc sa primescă pacientii, de a informa mai usor pacientii cu privire la orice intarziere sau modificare neprevazuta si de a updata instant lista de pacienti si programari.

Sistemul nostru se adreseaza oricarui profesionist de la rezidenti si pana la cei mai renumiti profesori doctori. Noi oferim o gamă larga de avantaje pentru fiecare dintre aceste situatii.