Newsletter

ARCMed urmareste promovarea valorilor medicale, interesul societatii pentru imbunatatirea continua a starii de sanatate a familiei, accesul tuturor pacientilor la cadre medicale cu inalt nivel profesional... detalii

Centrul BIOS Diagnostic Medical Services este rezultatul acumularii timp de mai bine de 10 ani a unei complexe experiente in domeniul serviciilor medicale private in Romania, de la servicii de laborator la studii clinice, de la asigurari private de sanatate la consultanta de specialitate pe probleme medicale, de la informatica de laborator la promovarea geneticii medicale.

Obiectivul nostru major a fost, este si va fi asigurarea celui mai bun raport calitate-pret pentru serviciile oferite, intr-un climat primitor si relaxat, cu inalt profesionalism si la standarde internationale.

BIOS Diagnostic Medical Services are stabilite multiple parteneriate specializate atat in Bucuresti cat si in tara precum si cu laboratoare de prestigiu din Uniunea Europeana.

BIOS Diagnostic Medical Services este membru activ al Camerei de Comert Elvetia-Romania (www.ccer.ro)si promoveaza relatiile bilaterale din domeniul specific de activitate.